Lada vs Europe

Posted on: Ιαν 20

20/1/2020 ΙΛΙΟΝ

 

 Ενημέρωση για την διακοπή συνεργασίας της Lada προς τα κράτη μέλη της Ε.Ε

        Επειδή ένας από τους σκοπούς  της σελίδας είναι η πληροφόρηση των κατόχων Lada και μη και σύμφωνα με την ενασχόληση μας  με την Lada τα τελευταία 29 χρόνια  μέχρι σήμερα ως της μοναδικης  εταιρείας  που έχουμε εισάγει και πουλήσει  Lada Niva euro 5 και  Lada Niva euro 6 οφείλουμε να ενημερώσουμε το κοινό  ότι  :

Lada από το 2020 και έπειτα έχει αναστείλει / διακόψει όλες τις εξαγωγές αυτοκινήτων προς  όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε . Αν η απόφαση είναι προσωρινή και πόσο θα διαρκέσει δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή  να σας  πληροφορήσουμε  . Το αποτέλεσμα είναι ότι κανένα αυτοκίνητο καινούριο δεν θα παραδοθεί τους προσέχεις μήνες στην Ε.Ε από το εργοστάσιο της Lada ( θα πουληθούν τα αυτοκίνητα μόνο που υπάρχουν ήδη στους dealersμέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ) . Ως εκ τούτου οποιαδήποτε διαφήμιση αγγελία στο διαδίκτυο με σκοπό την πώληση καινούριων  αυτοκινήτων  Lada είναι αβέβαιη αν όχι επικίνδυνη .

Όσον αφορά τα γνήσια ανταλλακτικά δεν υπάρχει κανένας  λόγος ανησυχίας στους κατόχους Lada αυτοκινήτων .Εμείς ως εταιρεία που από το 1991 δραστηριοποιούμαστε με το εμπορικό σήμα της Lada , είμαστε ήδη έτοιμοι τις προσέχεις μέρες  να ανακοινώσουμε  την ανανέωση της  συμφωνίας μας  με κεντρική αντιπροσωπεία της Lada Avtovaz σε χώρα του εξωτερικού για τα επόμενα 6  χρόνια  . Με μοναδικό σκοπό να συνεχίσουμε όπως μέχρι σήμερα κάνουμε  να τροφοδοτούμε την Ελληνική αγορά με  γνήσια ανταλλακτικα Lada.

Γιώργος Μιχόπουλος