Τρόποι επιστροφής

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας Ladagroup, επιστροφές ανταλλακτικών γίνονται δεκτές λόγω λάθους παραγγελίας μέσα σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από την αποστολή τους και μόνο για αντικατάσταση με άλλο όμοιο προϊόν. Προς καλύτερη εξυπηρέτηση σας από την Ladagroup όσον αφορά τις επιστροφές ανταλλακτικών και την αντικατάστασή αυτών από την εταιρεία, παρακαλούμε διαβάστε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναγράφονται παρακάτω. Οι προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύουν για να ολοκληρωθεί μια διαδικασία επιστροφής είναι οι εξής:

 Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση ανταλλακτικού θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για αποστολές δεμάτων που έχουν σταλθεί από εσάς και δεν έχουν παραληφθεί από εμάς. Παρακαλούμε κρατάτε πάντα το αποδεικτικό αποστολής των επιστρεφομένων ειδών.

Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τα έξοδα που μπορεί να προκλήθηκαν από την προσπάθεια εγκατάστασης ή απεγκατάστασης ανταλλακτικών που πουλήθηκαν από λάθος παραγγελία. Θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι τα ανταλλακτικά που αγοράσατε είναι τα σωστά για το αυτοκίνητο σας πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση τους. Ο μηχανικός σας είναι σίγουρα κατάλληλος για να βεβαιώσει την δυνατότητα άριστης εφαρμογής των προϊόντων στο αυτοκίνητο σας πριν τηντοποθέτηση.

 

Όροι εγγύησης / Προϋποθέσεις:

Όλα τα ανταλλακτικά της εταιρίας Ladagroup καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας αξιοπιστίας και ασφάλειας από τον κατασκευαστή τους με όρους και χρόνους που δίνει το εργοστάσιο κατασκευής και για τα οποία δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση την εταιρία μας. Επίσης στην εγγύηση δεν καλύπτονται περιπτώσεις λάθους τοποθέτησης ή κακής χρήσης. Το εκάστοτε ανταλλακτικό θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση.

Σε όσα φέρουν ταινία ασφαλείας , θα πρέπει αυτή να είναι άθικτη.

Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, όπως η αρχική της κατάσταση.

Σε αντίθετη περίπτωση εταιρία μας, έχει το δικαίωμα άρνησης της επιστροφής του προϊόντος.

Το κατάστημα μας θα πρέπει να ενημερώνετε άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια αποφασίσει ο εκάστοτε πελάτης να πράξει .
Το μεταφορικό κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη εκτός αν είναι περίπτωση δικού μας λάθους όλα τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας και μόνο.

* Απο την επιστροφή προϊόντων εξαιρούνται τα ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο όταν δεν έχει γίνει η παράδοση του δέματος στην υπηρεσία μεταφοράς.

Ακύρωση παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει όταν έχετε ζητήσει προϊόντα τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί ή εισαχθεί ειδικά για εσάς.