Προφίλ

antallaktika lada

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η εταιρεία Ladagroup έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή , διανομή και εμπορία των γνήσιων ανταλλακτικών Lada στην Ελλάδα. Σκοπός της Ladagroup είναι η διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών Lada με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των κατόχων αυτοκίνητων Lada. Έχοντας ως στόχο τα παραπάνω ξεκινήσαμε να εισάγουμε το 1991 αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά Lada από το εργοστάσιο Lada Avtovaz όπως επίσης και από εργοστάσια στην Ρωσία που κατασκευάζουν ανταλλακτικά Lada πρώτης αρχικής εφαρμογής OEM (Original Equipment Manufacturers). Όλα τα ανταλλακτικά Lada υπόκεινται σε έλεγχο ποιότητας και καλής λειτουργιάς από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Τα προϊόντα της Ladagroup μπορείτε να τα βρείτε στις εγκαταστάσεις μας όπως επίσης και σε δίκτυο συνεργατών μας Πανελλαδικά.

service lada

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ LADAGROUP

Το συνεργείο Lada λειτουργεί από το 1991 ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Lada Avtovaz .Το συνεργείο της Ladagroup προσπαθεί πάντα να προσφέρει και να συνδυάσει την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών service Lada και γνήσιων ανταλλακτικών Lada συνδυάζοντας έτσι πρωτίστως ασφάλεια, ποιότητα και εγγύηση επισκευής όχι μόνο του οχήματος αλλά και του γνησίου ανταλλακτικού Lada . Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας LADAGROUP είναι η τεχνική υποστήριξη αφού διαθέτουμε ένα πλήρως σύγχρονο και εξοπλισμένο συνεργείο με έμπειρους υπαλλήλους καταρτισμένους και εκπαιδευμένους από την Lada Avtovaz. Τοποθετώντας τα γνησία ανταλλακτικά τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές εγγύησης καλής λειτουργιάς, ποιότητας  και ασφάλειας αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα της Lada Avtovaz διασφαλίζουμε την σωστή λειτουργία του οχήματος σας. Η πολυετής πείρα μας αλλά και η εξειδίκευση μας στην οικογένεια των οχημάτων της εταιρείας Lada σας εξασφαλίζουν την σωστή και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα επισκευής των αυτοκινήτων Lada αλλά και τοποθέτησης γνήσιου ανταλλακτικού Lada (και όχι απομιμήσεις).

lada models

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ LADA

Η Ladagroup από το 1995 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται και στην πώληση καινούργιων αλλά και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Lada. Η εταιρεία μας λόγω της αποχώρησης της Lada Hellas που ήταν ο διανομέας στην Ελλάδα των αυτοκινήτων Lada πήρε την πρωτοβουλία προς εξυπηρέτηση των εν δυνάμει υποψηφίων αγοραστών αυτοκινήτων Lada να εισάγει κατόπιν παραγγελίας οποιοδήποτε νέο μοντέλο της Lada Avtovaz. Η αποστολή της Ladagroup είναι να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες της και να τους προσφέρει όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν για μια από τις δημοφιλέστερες και ιστορικές αυτοκινητοβιομηχανίες όπως είναι η Lada Avtovaz.

Η ιστορία της Ladagroup

1991 - Ιδρύεται η εταιρεία Lada Μιχόπουλος - Σεϊταρίδης ΟΕ με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή , εμπορία και συντήρηση οχημάτων Lada.  

1993 - Η εταιρεία αποκτά την αντιπροσώπευση σε οχήματα Lada.

1995 - Σταδιακά αναπτύσσεται σε αυτόνομους χώρους πωλήσεων στην Δυτική Αττική (Περιστέρι).

2004 - Επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο νόμο Ευβοίας .

2010 - Εγκατάσταση σε ιδιόκτητους χώρους στο Ίλιον και αποθήκευσης ανταλλακτικών Lada στην Χαλκίδα.

2011 - Συγχώνευση των εταιριών και μετονομασία σε Ladagroup με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή γνήσιων ανταλλακτικών Lada και συντήρηση οχημάτων Lada.

2012 - Επίτευξη συμφωνίας με την Lada Ανατολικής Ευρώπης για αποκλειστική εισαγωγή γνήσιων ανταλλακτικών Lada στην Ελλάδα.

2017 - Εισαγωγή του πρώτου Lada Niva Euro 6 στην Ελλάδα.

2019 -Εισαγωγή τριών καινούριων οχημάτων Lada . Τα δύο είναι Lada Niva Urban και το ένα Lada Niva 5D (door)