Το νέο Lada Vesta SW και Vesta SW CROSS

Posted on: Αυγ 06
Lada Vesta SW CROSS Lada Vesta SW CROSS Lada Vesta SW CROSS Lada Vesta SW Lada Vesta SW Lada Vesta SW

Ακολουθώντας την εξέλιξη

Η LADA επεκτείνει το φάσμα της γκάμας των οχημάτων της. Το νέο Lada Vesta SW αποτελεί ένα παράδειγμα δυναμικής ανάπτυξης της μάρκας Lada. Ανοίγοντας τους δρόμους σε έναν νέο τρόπο ζωής και περιπέτειας, αυτό το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει νέους πελάτες και να ενισχύσει την ισχυρή και ελκυστική εικόνα της Lada Avtovaz. Η αυξημένη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με μια σίγουρη και σπορ εμφάνιση, εμπνευσμένη μέσω του γενετικού κώδικα του σχεδιασμού "X", δημιουργεί μια αξιόλογη ανανέωση της σειράς Lada Vesta και θέτει τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των οχημάτων Lada Avtovaz. Η εταιρία ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στη δημιουργία αυτοκινήτων σχεδίασε το Lada Vesta SW CROSS καθώς ο συγκεκριμένος τύπος οχήματος είναι στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων αγοραστών ενός αυτοκίνητου.

Έντονο σχέδιο

Το Lada Vesta SW δυναμικό και ταυτόχρονα ισορροπημένο, δίνει την δυνατότητα  πολλαπλών λειτουργιών λόγω του αυξημένου εσωτερικού όγκου και της παρουσίας της πέμπτης πόρτας.

Το Lada Vesta SW Cross-dynamic, σπορ και ταυτόχρονα ισορροπημένο. Το μοντέλο προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη πρακτικότητα στην οικογένεια Vesta λόγω της αυξημένης απόστασης του από το έδαφος και της παρουσίας προστατευτικών στοιχείων του αμαξώματος που δίνουν στο μοντέλο μια ισχυρή και εντυπωσιακή εμφάνιση.