Συντήρηση και επισκευή αυτοκίνητων Lada

Το συνεργείο της Ladagroup το οποίο διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία ,σύγχρονο εξοπλισμό για όλα τα μοντέλα Lada και μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών Lada σας εγγυάται οτι το αυτοκίνητο σας είναι ασφαλές και αξιόπιστο και θα σας δώσει την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση σε συνθήκες που μόνο οι κάτοχοι αυτοκινήτων Lada γνωρίζουν. 

Το τακτικό service Lada αυτοκινήτων - έλεγχος τουλάχιστον μια φορά το χρόνο δίνει την δυνατότητα να εντοπίζει εγκαίρως πιθανά προβλήματα πριν η επισκευή τους γίνει δαπανηρή .

Τοποθετώντας τα γνήσια ανταλλακτικά Lada τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές εγγύησης καλής λειτουργίας, ποιότητας  και ασφάλειας αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα της Lada Avtovaz διασφαλίζουμε την σωστή λειτουργία του οχήματός σας, επιπλέον μειώνουμε το χρόνο παραμονής σας στο συνεργείο καθώς διαθέτουμε όλη την γκάμα των ανταλλακτικών Lada στο χώρο μας.

Στην Ladagroup επενδύουμε σε ειδικά εργαλεία Lada και διαγνωστικό εξοπλισμό για να διασφαλίσουμε την καταλληλότερη σε εσάς και καλύτερη επισκευή σύμφωνα με όλα τα πρότυπα του εργοστασίου.